Kuntoutuskeskus Kankaanpää

Vuonna 1991 valmistunut Kuntoutuskeskus Kankaanpää sijaitsee Pohjois-Satakunnassa, Kankaanpään taidekaupungissa, luonnonkauniin kangasmaaston ja mäntymetsien ympäröimänä. Keskus on johtava vaikeavammaisten kuntoutuspaikka. Se tuottaa tasokasta kuntoutusta myös työssäoleville ja iäkkäille ihmisille.

Monipuolisen kuntoutuksen lisäksi keskus tarjoaa myös työhyvinvointi-, liikunta-, teemaloma-, hotelli-, kokous- ja ravintolapalveluja. Asiakaspaikkoja on 218 ja palvelevaa, moniammatillista henkilökuntaa 170.

Kuntoutuskeskus Kankaanpäässä toteutettavassa pilotissa on tarkoitus kehittää taidelähtöisiä menetelmiä tai palvelutuotteita keskuksen asiakkaille. Pilottiprojektissa tehdään yhteistyötä Satakunnan ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kanssa.

http://www.kuntke.fi/


Uutiset


21.5.2013 Värinää ja ulospäin suuntautuvaa taidetta

KOLMIO- hankkeen Satakunnan piloteista ovat vastanneet tuottaja Saija Mustaniemi, kuvataiteilijat Carita Ahlqvist, Jaana Häivälä , Marjut Silvennoinen sekä säveltäjä Jukka-Pekka Lehto. Molemmissa...

3.4.2013 Säveltäjä Jukka-Pekka Lehdon teos sai kantaesityksensä Kuntoutuskeskus Kankaanpään HUILUKUVIA konsertissa 13.2.

Kolmio hankkeen puitteissa toteutettiin kaksi konserttia Kuntoutuskeskus Kankaanpään auditoriossa helmikuun lopulla. Porilainen säveltäjä Jukka-Pekka Lehto on työskennellyt taidetta ja hyvinvointia

20.11.2012 Kuntoutuskeskus Kankaanpään verstaalla maalataan marjoilla

Tervetuloa Kuntoutuskeskus Kankaanpään verstaalle testailemaan ja tutustumaan erilaisiin marjoihin maalaamisen...