Musiikkitalo


Musiikkitalon päätoimijat Sibelius-Akatemia, Radion sinfoniaorkesteri ja Helsingin kaupunginorkesteri sekä Suomen Kansallisooppera ja Musiikkitalo järjestivät lukuvuonna 2011-12 yhteistyöhankeen Kuule, minä sävellän!, joka tarjosi suomalaisille lapsille ja nuorille mahdollisuuden säveltää ammattisäveltäjän johdolla ammattiorkesterien soittajista kootulle orkesterille.

Tässä pilottiprojektissa on tarkoitus jatkaa käynnistynyttä Kuule, minä sävellän –hanketta ja laajentaa sitä kuvataiteen keinoin. Projektin kohderyhmänä ovat 13-18-vuotiaat nuoret. Projekti huipentuu Musiikkitalon lastenviikolla 8.-14.4.2013 järjestettävään konserttiin.

http://www.musiikkitalo.fi/web/fi/konsertit_ja_tapahtumat/-/events/viewEvent/5319

Uutiset


8.3.2013 Lue Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen opiskelijoiden blogia!

Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen opiskelijat pitävät Kuule, minä sävellän! -työpajasta blogia...


28.2.2013 Miten kuvasta syntyy musiikkia?

Kuule, minä sävellän! -koulutus käynnistyi kysymyksellä: miten kuvasta voi syntyä musiikkia? Osallistujat jaettiin kolmeen ryhmään ja kussakin ryhmässä yksi henkilö toimi taiteilijan - työpajaan osallistuvan...

1.2.2013 14 nuorta osallistuu Kuule, minä sävellän! -työpajojihin

Musiikkitalolla järjestetään 3D-graffiti- ja sävellystyöpaja Kuule, minä sävellän! Pajaan osallistuu...

19.09.2012 Kuvanveistäjä Satu-Minna Suorajärvi esittäytyy Taiteilijalehdessä

Musiikkitalo-pilotissa mukana oleva kuvanveistäjä Satu-Minna Suorajärvi yhdistää työssään pitkää kuvataiteen perinnettä uusiin ja innovatiivisiin tekniikoihin.